HOE, WAT & WAAROM

Het groeien in gesprekken, het is een blijvend ontwikkelproces. Waarom? Omdat de wereld continue verandert, omdat mensen zo verschillend zijn en jezelf natuurlijk ook kwetsbare valkuilen hebt. Zoals ieder mens. Daarom is het fijn om met mij op ontdekkingsreis te gaan en jezelf uit te dagen in het voeren van gesprekken. 

Dit kunnen feedback gesprekken, klantgesprekken, oudergesprekken, arts/patient gesprekken/ verzuim gesprekken/ slecht nieuws etc. Ik help 1 op 1, een heel team of zelfs een hele organisatie. Van coaching, tot gesprekevents, van workshops tot trainingsfilms. Alles is mogelijk. In te zetten vanuit jouw/jullie specifieke behoefte. Vanuit mijn theater- en actrice achtergrond, werp ik een frisse blik op dilemma’s en vertaal ik deze in helder concreet toepasbare oefeningen en methodieken, altijd met een vleugje humor. Want het is bewezen dat plezier hebben leren bevordert. 

Dus naast dat de deelnemer(s) praktische toepasbare inzichten krijgt, heeft deze ook nog een plezierige, afwisselende en gezellige ochtend of middag.