HOE, WAT en WAAROM

Het groeien in gesprekken, het is een blijvend ontwikkelproces. Waarom? Omdat de wereld continue veranderd, omdat mensen zo verschillend zijn en jezelf natuurlijk ook je kwetsbare valkuilen hebt. Zoals ieder mens. Daarom is het fijn om met mij op ontdekkingsreis te gaan en jezelf uit te dagen in het voeren van gesprekken. 

Dit kunnen feedback gesprekken, klantgesprekken, oudergesprekken, arts/patient gesprekken/ verzuim gesprekken/ slecht nieuws etc. Ik help jou 1 op 1, help een heel team of zelfs een hele organisatie.  Van coaching, tot gesprekevents, van workshops tot trainingsfilms. Alles is mogelijk. In te zetten vanuit jouw/jullie specifieke behoefte. Vanuit mijn theater- en actrice achtergrond, werp ik een frisse blik op dillema’s en vertaal ik deze in helder concreet toepasbare oefeningen en methodieken, met altijd een vleugje humor. Want het is bewezen dat plezier hebben leren bevordert. 

Dus naast dat de deelnemer(s)  praktische toepasbare inzichten krijgt, heeft deze ook nog een plezierige, afwisselende en gezellige ochtend of middag.