SOLLICITATIEGESPREK

Klap jij dicht bij een vraag als: vertel eens wat over jezelf?’ Of slaap je dagen van te voren niet wanneer je een sollicitatiegesprek hebt? Of ratel je aan 1 stuk door zonder een begin en een eind? Of, ah joh…je moet gewoon lekker jezelf zijn, maar euh hoe dan?

Herkenbaar? Soms maken we onszelf helemaal gek als het gaat om het voeren een een sollicitatiegesprek. De zenuwen gieren door ons lijf. Hoe fijn is het dan wanneer je samen met mij je gesprek voorbereidt en oefent?

Ik leer je jouw eigen verhaal helder te krijgen. Op zo’n manier dat je impact maakt en het echt vanuit jou wordt verteld. Je krijgt handvatten om met meer zelfvertrouwen je sollicitatiegesprek tegemoet te gaan. Door dat met elkaar intensief te oefenen, ben je beter voorbereid wanneer je je ‘echte’ sollicitatiegesprek gaat doen.

En laat je de beste versie van jezelf zien!

01

Volledig op maat en vanuit jouw behoefte begeleid ik jou naar het betere gesprek. Veilig, vertrouwd, zonder extra ogen op je gericht. Dit doen we door te onderzoeken, te oefenen en uit te proberen. Net zo lang totdat het gesprek dat jij wilt gaan voeren, bij jou past en het gewenste effect heeft op de ander. Ik gun jou dat jij zelfverzekerder en ontspannender gesprekken ingaat. Meer weten? KLIK HIER

Tips voor een beter sollicitatiegesprek

VOORBEREIDING

 

ONTSPAN EN WEES TRANSPARANT

 

Direct een coaching gesprek inplannen of meer informatie?

Bel of mail me.