ANGELIQUE DORRESTIJN

– GESPREKSCOACH & (TRAININGS)ACTRICE – & THEATERMAAKSTER

‘VOORKOM DE RUIS’

Het voeren van een gesprek doen we elke dag en het lijkt zo gemakkelijk. Toch ondervinden we vaak veel ruis in onze communicatie en komt niet altijd goed over wat er nu precies wordt bedoeld. Met alle gevolgen van dien.

Hoe fijn is het dan om naar een ‘studio’ te gaan waar alles op het gebied van gespreksvoering te vinden is?

Ik maak op heldere en concrete manier inzichtelijk waar de knelpunten zijn, zodat vanuit daar weer gebouwd kan worden aan een goed gesprek en echt contact. Voor een hele organisatie, team of 1 op 1.  Als gesprekscoach en actrice doe ik dit op een reallife humoristische manier die beklijft.


HOE IK DAT DOE? LEES MEER

“PFFF…, BINNENKORT MOET IK WEER DIE MOEILIJKE GESPREKKEN VOEREN”

Herken je dit gevoel bij jezelf of bij je team? Waarom oefenen we soms wel 40x (oke 50) voordat we rij-examen doen, en doen we dit niet bij het voeren van ‘lastige’ gesprekken? Gun jezelf en/of je team meer rust en ga ontspannen een gesprek in. Net als bij een examen, zodat de relatie tussen jou en je gesprekspartner groeit en bloeit.

Ik leer jou – of jouw team – om beter te luisteren en te kijken naar de wensen van de andere partij en (gezamenlijke) doelen te behalen. De beste manier om een mooie indruk achter te laten en een ‘longterm relationship’ op te bouwen.

Gesprekstrainingen kan je in heel veel situaties toepassen. Denk aan sollicitaties, teamtrainingen, online communicatie, patientgesprekken etc. Kies hiervoor de training die je past.

                  BEKIJK ALLE TRAININGEN

KIES JOUW GESPREKSTRAINING

01

GESPREKS

COACHING

Online & Offline

Hoe fijn is het om regie te krijgen in gesprekken, goed voorbereid en volledig in contact met de ander het gesprek te voeren? Door te oefenen en te experimenteren met mij als creatief sparringspartner, laat ik jou spreken met impact. 


LEES MEER

02

GESPREKS

EVENT

Offline

Op maat geschreven scenes & dilemma’s, op de specifieke vraag met daarnaast interactieve dynamische workshops. Voor afdelingen van onderwijs tot bedrijven en alles daartussen in. Speciaal gericht op het voeren van (specifieke) en uitdagende gesprekken.


LEES MEER

03

GESPREKS

FILM

Online

Een trainingsfilm biedt volledige ondersteuning bij een cursus, training of (bij)scholing. Een thema kan uitvoerig en tot de kleinste details in beeld worden gebracht, terug worden gespoeld en stil worden gezet, waardoor de impact groter wordt. De manier om de boodschap te vertellen.


LEES MEER

04

GESPREKS

WORKSHOP

Online & Offline

Interactieve workshops, afgestemd op uw thema, waarin deelnemers door middel van te doen en uit te proberen,  ervarend leren. Workshops met afwisseling, plezier en praktisch toepasbare oefeningen. Op een manier die beklijft en wordt begrepen


LEES MEER

BLIJE
KLANTEN

Contact

angelique@degesprekstudio.nl

06 21838378